Fotoverslag 21 & 22 December 2007.

Bericht van: Erwin (Zelhem, Gld) , 23-12-2007 12:37 

Foto’s 21 en 22 December 2007.

De 21e nog volop in de mist, de 22e scheen de zon en was het gewoon prachtig buiten. Waar mist toch nog goed voor kan zijn🙂.


De mist was er al vanaf Woensdag, en liet vrij snel een rijplaag ontstaan. Woensdag waren de bomen op sommige plekken al aardig wit aan het worden. Donderdags op weg naar school was het prachtig. De rijp stond al bijna 1cm dik op de bomen. Helaas (of eigenlijk gelukkig) bleef het mistig, waardoor het er maar saai grijs uitzag. De volgende ochtend, Vrijdag dus, weer vroeg op de fiets richting school om wat dingetjes af te sluiten. Ook maar even de EOS meegenomen, om na school foto’s te gaan maken. Eerst rond Doetinchem, daarna nog even naar Wehl, waar het gesneeuwd had. De temperatuur kam voor de 3e dag op rij niet boven 0 uit.

Hieronder de foto’s












Opweg naar Wehl maar eerst even vertraging afwachten.


Wehl.






In de avond nam de mist af, en sneeuwde het zelfs nog ietsjes. Lekker lokaal ook weer, want 50meter ten noord, oost en zuid lag amper wat.



Na nog een paar keer gekeken te hebben naar de snel dalende temperatuur, maar eens m’n bed in gekropen, want de volgende ochtend er al weer uit om foto’s te maken van de zonsopkomst met rijp. Beneden zag ik dat het maarliefst -9,4 was🙂!

Fiets gepakt en een geschikt plekje zien te vinden voor zonsopkomst.
15km wezen fietsen en nog kon ik er geen genoeg van krijgen, maar het werd te koud aan de vingers😀



Zonsopkomst.






















Schaatsen kon hier dus ook.




Al met al een paar onvergetelijke dagen.

Fijne feestdagen!
Grt, Erwin.
Bericht laatst bijgewerkt: 23-12-2007 12:39
Meer van mijn foto's zien? Kijk dan op https://www.instagram.com/erwin_klein1