Verslag: Mini-chase & Foto's

Bericht van: Jan Willem (Apeldoorn) , 11-07-2010 14:14 

Wat een nacht.

De Supercell leek na de split lang vol te houden dus ik besloot naar een mooi open stuk te rijden net voor Uddel. Helaas stierf deze cel vrij snel uit en waren alle kenmerken zo goed als verdwenen. Wel een CG eruit gevangen en de Inflow met nog lichte rotatie passeerde precies mijn locatie.

Thuis gekomen zag ik dat de 1e lijn op ons af kwam. Ik besloot wederom naar Uddel te gaan en het op te wachten. Onderweg tussen de bomen zag je continu de silhouette van de bomen door de bliksems, best eng gezicht. Eenmaal op locatie passeerde de lijn met angstaanjagend krachtige winden! Ik voelde, bij het oprijden van het open stuk, m'n wielen licht van de grond komen aan de linkerkant. Gelukkig was ik op locatie en kon ik de auto stilzetten. Hier was het pikdonker en met deze activiteit was het prachtig gezicht. Heel wat CG's en hele lage Fractussen passeerde continu. Helaas regende het keihard en zijn de meeste foto's door een beregende voorruit.

Toen het wat afnam ben ik weer naar huis gereden en zag onderweg veel schade. Takken en bladeren overal op de weg. Eenmaal thuis kwam de 2e lijn en deze dan ook volop gefotografeerd. Deze was nog actiever met name met CG's.

Hieronder een paar foto's toegevoegt, voor meer zie:
Foto verslag Onweer 10-07 & 11-07















Vogelfotografie: http://www.jwh-i.nl/

Verslag: Mini-chase & Foto's   ( 1038)
Jan Willem (Apeldoorn) -- 11-07-2010 14:14
Re : Verslag: Mini-chase & Foto's   ( 461)
Hans (Diemen) ( -1m) -- 11-07-2010 15:17