Foto's van mijn uitstap naar Baraque Fraiture volgen morgen

Bericht van: sebastiaan (Tienen/Vlaams-Brabant) , 19-12-2010 21:55 

Heb de rit naar Baraque Fraiture gewaagd. Aangezien mijn kameraad de foto's met zijn camera gemaakt heeft, zal ik ze morgen op het forum zetten.

Vanaf Luik ging het heel moeizaam om tot daar te geraken.

Veel gestrande chauffeurs tegengekomen. Op de Baraque Fraiture lag er vanmorgen 50 cm sneeuw. Dit zal nu wel opgelopen zijn richting 60 à 65 cm.

Mijn broer wou ook meegaan, maar die heeft de Baraque niet gehaald. Hij stak vast en heeft de eerstvolgende afrit terug naar huis genomen. Heeft 2 uur gedaan over de rit naar Luik en in Luik nog eens 3 uur vastgezeten. In die tijd heb ik koffie gedronken en een goede wandeling gemaakt.

Aangezien hij van dienst was om sneeuw te ruimen in Leuven, heeft hij de trein in Luik gepakt naar Tienen om daar zijn camionette te nemen richting Leuven.

Ik ben vertrokken uit de Baraque en terecht gekomen op de dichtgesneeuwde autosnelweg. In Luik mocht je maar één rijstrook gebruiken. Tot mijn grote schrik kwam er een Luxemburgse tankwagen vol met brandstof mij rechts voorbijsteken juist voor het inrijden van de tunnel. Op dat moment ramde hij mij bijna alsook nog de twee auto's die voor mij reden. Laat ons zeggen dat ik die persoon graag uit zijn cabine wilde sleuren en zijn kop in de sneeuw wou duwen 🙂.

Voorbij Luik was het te doen maar toch met moeite één rijvak vrij van de drie. In Tienen aangekomen was er geen enkele weg meer vrij en begon het terug te sneeuwen terwijl in Luik het was gestopt. Wat wel grappig was, was dat ik tegelijkertijd in Tienen ben aangekomen met mijn broer die de trein had genomen.

Thuis aangekomen onmiddellijk de meter genomen en in de tuin 12 cm gemeten.

Sebastiaan
Een schildpad ziet veel meer dan een haas

Foto's Nukerke en omgeving   ( 898)
Juri (Nukerke) ( 87m) -- 19-12-2010 21:47
Foto's van mijn uitstap naar Baraque Fraiture volgen morgen   ( 480)
sebastiaan (Tienen/Vlaams-Brabant) -- 19-12-2010 21:55