Uitslag Weerpoll nov '18

Bericht van: Marco (Hoogkarspel NH) , 07-12-2018 14:21 

November 2018 is met een nagenoeg normale temperatuur geëindigd: 6,8 °C tegen 6,7 °C normaal. Hierbij viel 35 mm neerslag, wat 10 mm minder is dan normaal. Ten slotte scheen de zon uitbundig, al zullen velen zich dat nauwelijks meer herinneren doordat de laatste decade juist zeer somber was. Uiteindelijk scheen de zon 86 uur (63 normaal). Dit resulteerde in het volgende podium:

1. Peter (Kijkduin)

2. Ashley (Menen)

3. Gait (Zwolle)

Mijn felicitaties aan de medaillewinaars. Voor allen was dit de eerste medaille van 2018.
In het totale medaille-overzicht zien we dat Peter (Kijkduin) al eens eerder goud heeft gewonnen en ook al een zilveren medaille binnen heeft. Ook Ashley (Menen) heeft al genoeg ervaring met het winnen van medailles. Het totaal is nu 1 goud, 3 zilver, 1 brons. Voor Gait (Zwolle) was dit de eerste medaille ooit.

Dan het totaalklassement, die nu steeds meer zijn uiteindelijke vorm krijgt, aangezien er nog slechts 1 maand te gaan is. De eerste plaats is in handen gebleven van Nils (Gent). Na oktober had hij nog een voorsprong van liefst 90 punten op de nummer twee, nu is dat nog 'slechts' 45. Of dit genoeg blijkt voor de jaaroverwinning, weten we over een kleine maand. 
Ook de nummer twee is gelijk gebleven, namelijk Fabian (Roeselare). Redelijk dicht daarachter zit de ongewijzigde nummer 3, Jos (Boxtel). Hij heeft op zijn beurt weer een aanzienlijke voorsprong op Gerbrand (Zandpol) en Erik Jan (Elburg), die respectievelijk één en twee plaatsen zijn gestegen.

Tot slot wens ik iedereen veel succes in deze laatste maand van 2018.
Uitslag Weerpoll nov '18   ( 207)
Marco (Hoogkarspel NH) ( -1m) -- 07-12-2018 14:21