Korte update over waar ik zit mijn verwachting.

Bericht van: Stan (Turnhout) , 23-11-2020 20:27 

Dag allemaal,

Momenteel 22 van de 33 factoren uitvoerig bekeken en geanalyseerd. Dus nog 11 te gaan. De meeste hiervan zijn vrij kleine factoren die normaal vrij snel zouden moeten gaan. Als alles goed gaat zou ik tegen later vanavond mijn analyse af moeten hebben, en dan ga ik beginnen met het opstellen van een verwachting. Ik begin steeds vaker te zien dat bepaalde dezelfde dingen terugkomen (dat noem ik graag 'consensus'), en dat betekent dat er zich dus iets aan het vormen is in mijn analyse. Na een 30tal scenario's in mijn hoofd te hebben gehad voor komende winter beginnen ze nu stilaan op elkaar te gelijken. De realisatie van de winterverwachting komt dus met rasse schreden dichterbij.

Morgenavond ga ik mijn verwachting opnemen. Deze verwachting zal in wat grotere lijnen zijn dan de afgelopen herfstverwachting, omdat ik graag nog tot het laatste moment met de nieuwste MJO en GWO data wil werken.
Deze zal komende zaterdag op de wintermeeting te horen zijn.
In de avond en nacht van 30 November op 1 December neem ik alles nog 1 keer door en update ik de MJO en GWO nog 1 keer en dan komt mijn volledige gedetailleerde verwachting online, de analyse van de factoren zal er dan ook bijkomen als link onderaan zoals bij de herfstverwachting.

Tot dan en fijne avond verder,
Stan

‘De weersverwachting was goed, alleen hield het weer zich niet aan de verwachting.’ ~ Jan Pelleboer

Korte update over waar ik zit mijn verwachting.   ( 637)
Stan (Turnhout) -- 23-11-2020 20:27