Oproep: Weerpoll apr '23

Bericht van: Sjoerd (Leiden centrum) , 27-03-2023 13:09 

Deelnemen kan zoals gebruikelijk tot en met de laatste dag van deze maand. (31-03-23 , 23:59:59 uur)
Na invoering van je verwachting, kan deze nog tot aan de sluiting gewijzigd worden.
Dit doe je door in te loggen met je account en dan te kiezen voor "Wijzigen deelname".

Nog nooit mee gedaan aan het leukste spelletje van de Weerfora? Geen paniek, surf even naar onderstaande site, klik op "Invoer verwachting" selecteer "Ik ben een nieuwe deelnemer" en volg de verdere instructies op het scherm. Dit alles kost niet meer dan 5 minuten en vervolgens hoor je bij de grote groep deelnemers die meespeelt met deze maandelijkse wedstrijd.


Weerpoll en vakantie/afwezigheid

Indien je om welke reden dan ook een tijdje van huis bent, kan het zo zijn dat je gedurende een inschrijfperiode geen beschikking hebt over internet. Wil je toch gewoon blijven meespelen met de Weerpoll? Dat kan als je op de site klikt op 'Email verwachting' en vervolgens het formulier invult. Zodoende hoef je nooit een inschrijving te missen.


Weerpoll herinnering

Op de voorpagina van de Weerpoll, staat onder 'Email lijst' een formulier om je voor de verzendlijst aan te melden. Vlak voor het in gaan van de laatste dag van de inschrijfperiode, zal ik via het systeem een mail ter herinnering sturen, indien je op dat moment nog niet hebt ingeschreven.


Weerpoll account kwijt?

Accounts die de afgelopen 2 jaar niet één keer hebben deelgenomen, zijn inactief gemaakt. Mocht je dus willen deelnemen en in het verleden een account hebben gemaakt, maar vind je deze niet terug in de lijst "ik heb al eerder deelgenomen", klik dan nogmaals op "Invoer verwachting" en selecteer "Heractiveer account". Op die manier wordt je bestaande account weer geactiveerd en kan je weer naar hartenlust deelnemen aan het leukste spelletje van de weerfora.


BELANGRIJK: Weerpoll account heeft willekeurig wachtwoord

In verband met misbruik van accounts is medio februari 2013 elk onbeveiligd account voorzien van een willekeurig wachtwoord.
Als je wil deelnemen aan de Weerpoll, maar niet meer kan inloggen, neem dan contact met de beheerder van de Weerpoll via een Prive Bericht op dit forum of via het formulier op de site van de Weerpoll (te vinden in de Frequently Asked Questions (Faq))

 

Weerpoll


Weerpoll mrt '23 - tussenstand t/m 26-03-2023   ( 130)
Sjoerd (Leiden centrum) ( 13m) -- 27-03-2023 13:08
Oproep: Weerpoll apr '23   ( 65)
Sjoerd (Leiden centrum) ( 13m) -- 27-03-2023 13:09
Re: Weerpoll mrt '23 - tussenstand t/m 26-03-2023   ( 46)
Robert (Vleuten) -- 27-03-2023 14:43