Weer voor vanavond en vannacht.

Bericht van: Robert (Emmeloord) , 01-08-2006 17:00 

Vanavond en vannacht hebben we vooral in de noordelijke helft met buien te maken maar dat betekent niet dat het in de rest van het land droog blijft. Bij de buien kan onweer en windstoten bij voorkomen. De wind is west tot zuidwest en matig tot vrij krachtig. Minimum temperatuur rond de 15 graden.

Morgen belooft weer een wisselvallige dag te worden. Er vallen geregeld stevige regen en onweersbuien. Door de koude bovenlucht kan er ook hagel en windstoten bij voorkomen. De meeste buien vallen opnieuw in de kustprovincieā€™s en in het noorden van het land. De temperatuur ligt rond een graad of 20 a 21 graden maar tijdens buien kouder. Met een stevige wind voelt het guur aan.

Donderdag nemen de buien langzaam in aantal en activiteit af en komt de zon wat meer aan bod. Aan de temperatuur veranderd er weinig want die blijft onveranderd rond een graad of 20 liggen.

Vrijdag en tijdens het weekend wordt het wat rustiger allemaal. De buien worden steeds minder en de zon komt er meer aan te pas. De temperatuur stijgt ook verder tot een mooie 24 graden bij winden uit het noordwesten.


http://www.weerstationemmeloord.nl
Meer informatie op www.robertdevries.net

Weer voor vanavond en vannacht.   ( 842)
Robert (Emmeloord) -- 01-08-2006 17:00