Goedeavond

Bericht van: Jeffrey (Steenbergen, NB) , 11-08-2006 20:20 

Hallo beste Weerwoorders,

Vandaag heb ik gewerkt, maar regelmatig keek ik naar buiten en zag ik wel dreigende luchten voorbijgaan, maar voorderest was er in deze omgeving niet echt veel neerslag gevallen, nu heb ik weekend en ken ik van die mooie heftige buien genieten. Nu is het droog met wat opklaringen, maar morgen de hele dag hoop ik nu echt dat de straten blank komen de staan, vind ik wel Top haha. Maar ja dat is nog maar afwachten. De site van Weer.nl meld het volgende
in een verslagje:


De afgelopen 24 uur viel in veel regio’s 10-20 mm en plaatselijk rond 30. Het komende weekeinde en in het bijzonder op zaterdag is een risico op extreme regen(buien) het grootst in het westen en zuidwesten van het land, geholpen door de invloed van het relatief warme zeewater.


Nou ook dat is nog maar afwachten, Helga van Leur heb eigenlijk gelijk, je weet ook niet waar net het staartje van die lagedruk gebied blijft hangen, het ken hier net zo goed wel meevallen weer net zo als vandaag met de buien.

Zelf denk ik ook dat het hier in mijn omgeving morgen wel meezal vallen, ik denk zelf dat boven de rivieren de meeste vallen en dan vooral in het westen daarvan.

Afgelopen nacht hoorde ik wel 1 plensbui hier vallen. En vandaag ook wel een paar fikse, maar niet dat de straten blank liepen.

Afwachten dus maar, misschien hebben jullie nog een eigen weerbericht waarmee jullie soms komen.
Mensen hebben hier meestal kaartjes van het verwachte neerslag + hun eigen weerbericht, die mensen vraag ik of zij hun weerbericht + neerslagkansen voor morgen even hieronder willen zetten. En voorderest is het maar weer afwachten.


Jeffrey.

Goedeavond   ( 490)
Jeffrey (Steenbergen, NB) -- 11-08-2006 20:20
Richting:   ( 701)
Jeffrey (Steenbergen, NB) -- 11-08-2006 20:33
Re : Richting:   ( 424)
Saskia (Diepenveen) ( 5m) -- 11-08-2006 22:47