💡 Indien inloggen en/of wachtwoord resetten niet lukt

Bericht van: Saskia (Diepenveen)  - moderator - , 20-06-2017 21:25 

Als je niet kunt inloggen, bijv wanneer je je wachtwoord bent vergeten (of je wachtwoord veranderd is bij het updaten van het forum): je kunt je wachtwoord laten resetten vanaf het loginscherm. Er staat een link daarvoor in in het eerste tekstblok op de loginpagina. Je moet dan vanzelfsprekend wel je gebruikersnaam nog kennen en die natuurlijk ook correct invullen. 😉

Als je je wachtwoord reset ontvang je een automatisch gegenereerde mail (afzender noreply@weerwoord.be), met daarin verdere instructies. Indien je de mail niet direct binnen gekregen hebt: controleer of de mail niet door een spamfilter geblokkeerd is of in een spamfolder terecht is gekomen (zet mods@weerwoord.be en noreply@weerwoord.be liefst ook bij je veilige afzenders of whitelist).

Heb je (na een poosje gewacht te hebben en je spamfolders/spamfilter te hebben gecontroleerd) nog niks binnen gekregen, neem dan contact op met ons (via mods@weerwoord.be). Waarschijnlijk heb je dan nog een oud en in onbruik geraakt e-mailadres in je profiel staan. Dat kunnen wij voor je aanpassen zodat je opnieuw een wachtwoord reset kunt aanvragen.

 

"Dat wachtwoord resetten is me teveel gedoe, ik maak gewoon een nieuw account aan"

Voordat je een nieuw (extra) account aanmaakt, bedenk dan wel dat je met een nieuw account niet direct het forum op kunt om berichten te posten. Om onder andere misbruik door spambots en het omzeilen van bans te voorkomen moet elk nieuw account eerst door het forumbeheer geactiveerd worden alvorens het op het forum gebruikt kan worden.
Bedenk verder ook dat als je kiest voor een nieuw account je niet meer bij je oude PB’s en favorieten kunt. Eventuele nuttige informatie die je daarin bewaard had zul je dan opnieuw moeten opzoeken (of navragen) en verzamelen.

 

 

NB: als je account op inactief staat (bijv omdat je account nog niet geactiveerd is of omdat je account in het verleden is gebanned) dan kun je helemaal niet inloggen.

Bericht laatst bijgewerkt: 17-08-2017 11:03

💡 Indien inloggen en/of wachtwoord resetten niet lukt   ( 1211)
Saskia (Diepenveen) -- 20-06-2017 21:25